top of page

Sıfır Motorsiklet Kampanyaları Hangi Markada Ne Var?

Yıl sonu motorsiklet kampanyaları arasından hangi markaların kampanyaları var? Vade farksız ve faizsiz 12 taksitli motorsiklet kampanyaları, kredili motorsiklet kampanyaları, indirimli motorsiklet kampanyaları hangi markada ne var?


Listemizin başında CFMOTO bulunuyor. CFMOTO tüm kredi kartlarına peşin fiyatına vade farksız 12 aya varan taksitli kampanyaları bulunuyor. CFMOTO'nun genel olarak uygun fiyatlı olmasından da kaynaklı bu yıl sonu kampanyaları arasında en çok tercih edilenler arasında bir numara olarak yer alıyor.


Listemizin ikinci sırasında ise, KTM markası bulunuyor. Spormoto tüm modellerde vade farksız 12 taksit seçenekleriyle KTM motorsikletlerin satın alınmasını cazibeli hale getiriyor ve KTM tutkunlarının vazgeçilmez modellerinden ve en çok tercih edilen modeller arasından DUKE artık sahiplerine kavuşuyor.


Listemizin devamında ''Aklın Yolu'' sloganıyla KYMCO yer alıyor! 200.000₺'ye kadar %0 faizle ve vade farksız 8 taksite kadar yararlanabilmektesiniz. Ayrıca markanın 35.000₺'ye kadar takas desteğinin de olduğunu söylemek isteriz. KYMCO'nun tüm modellerine yapmış olduğu bu çeşitli kampanyaları kaçmaz!


Sırada İSOTLAR MOTOR 'un satış yaptığı markalar arasında peşin fiyatına 12 taksit imkanları sizlerle.İSOTLAR MOTOR'un Peugeot, Lambretta, Brixton, BSA, UM, Malaguti, Horwin, Govecs gibi bir çok marka ve modelleri bulunmaktadır. 12 taksit vade farksız bu kampanyalarına göz atmazsak olmaz! Üstelik bu kadar marka çeşitliliğini bir arada sunduğu için tercih avantajı sağlamaktadır.


Listemizin son sırasında Honda Dio yer alıyor. Tam olarak 40.000₺'ye kadar vade farksız taksit imkanı sağlamaktadır Honda Dio modeli için. Honda olmazsa olmazımız ancak bu tür gözde ve kendini oldukça ispat etmiş markaların kampanyalarının yeterli kadar iyi olmaması biraz tercih etmemizi zorlaştırabiliyor, ancak yine de Honda'dan vazgeçemeyenlerin ilk tercihleri arasında yerini alıyor.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page