top of page

Epstein Ünlülerin Listesinde İlk 10 İsim!

ABD'de kız çocuklarını kaçırdığı iddalarıyla gündemlerimizi oldukça sarsan, cinsel istismar ağı oluşturma suçlamasıyla karşı karşıya kalan ve yargılanmayı beklerken cezaevinde intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla ilişkilendirilen kişilerin isimlerin listesi açıklandı! İşte isimler;


  1. Listemizin başında Ghislaine Maxwell bulunuyor. Ünlü sosyete, Epstein'in ile ilişkisiyle gündeme gelen bir isim olarak en başta yer alıyor.


2. Listemizde Virginia Lee Roberts Giuffre ismi de geçmektedir. Epstein ile ilişkisi olduğu idda edilmekte ve kaçırılan kızların ticaretinden sorumlu olduğu söylenmektedir.



3. Listemizde herkesinde tanıdığı Leonardo DiCaprio ile devam ediyoruz. Büyük oyuncu, Epstein adasına zaman zaman uğradığı ve Epstein ile ilişkileri geçtiği konuşulmaktadır!



4. Listemizde Cameron Diaz ise yine ünlü isimler arasında bulunuyor!



5. Listemize önemli bir kişi olan, profesör ve eğitimci Alan Morton Dershowitz ile devam ediyoruz.



6. Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanını Donald Trump'ın listede olması hiçte şaşırtıcı değil.



7. Şimdi sırada Naomi Campbell var. Ünlü mankenin Londra adresi ve telefonu Jeffrey Epstein'in rehberinden silindi. Campbell, "Jeffrey Epstein'le tanıştım" açıklamasını yaptı. Epstein'in mağdurlarından Virginia Giuffre, istismara uğrarken Campbell'in de bu anları tanıklık ettiğini ifade ediyor.



8. Listemizin içinde Prens Andrew'de bulunuyor. İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in oğlu Prens Andrew, Epstein ile çok yakın iki arkadaştı. Jeffrey Epstein, kraliyete ait mülklerde dahi konuk olarak bulundu. Epstein'in rehberinde prensin ait olduğu 13 farklı iletişim numarası bulunuyor. Jeffrey Epstein'e yönelik başlatılan soruşturmada Prens Andrew'in ifadesi büyük önem arz etmektedir. Prens Andrew, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetse de kraliyet görevlerinden süresiz olarak uzaklaştırıldı. Son olarak, kızı Beatrice'in düğün fotoğraflarında da yer almıyordu. Virginia Giuffre, henüz 17 yaşındayken Prens Andrew tarafından cinsel ilişkiye zorlandığını belirtiyor ve hatta o geceyi kanıtlayan bir fotoğraf olduğunu iddia ediyor. Ancak Andrew, öyle bir gece olmadığını ve Virginia'yı tanımadığını açıklamıştır.



9. Listemize Courtney Love ile devam edelim. Courtney Love'ın bilgileri rehberin 33. sayfasında bulunmaktadır. Love'ın iddiasına göre, bir gece kapısı Prens Andrew tarafından çalındı. Ortak bir arkadaşı aracılığıyla geldiğini ve birlikte eğlenmek istediğini ifade etti. Ancak Courtney, Epstein ile hiç tanışmadığını belirtti.



10. Son olarak, ünlü isimler arasında Bill Clinton yer alıyor! Epstein'a ait uçağın uçuş kayıtlarında ABD eski başkanı Bill Clinton'ın ismi tam 12 kez geçmektedir. Clinton'a bu seyahatlerinde eşi eşlik etmemiştir. Virginia Giuffre'nın iddiasına göre Clinton, Epstein'in pedofili adası olarak tanımlanan Little St. James adasını birkaç kez ziyaret etmiştir. Clinton ise Jeffrey Epstein'in işlediği suçlardan haberdar olmadığını belirtmektedir.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page