top of page

Kızıl Goncalar dizisinde neler oluyor?

Bu akşam ekranlarda olması gereken Kızıl Goncalar dizisinin 3. bölümü, iki kez program durdurma cezası aldığı için yayınlanmadı. FOX kanalı, bu durumda dizinin yayın saatinde RTÜK'ün gönderdiği belgeseli yayımlamış oluyor.


kızıl goncalar

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), 2 kez program durdurma cezası ve 9 milyon TL idari para cezası verdiği Kızıl Goncalar dizisi, bu akşam yayınlanmadı.


Dizi, Gold Film imzası taşıyor ve RTÜK'ün aldığı karara karşı FOX TV ve yapım şirketi tarafından açılan dava sürecinde yer almıştı.


kızıl goncalar 2

Yılbaşı tatilinin ardından, dizinin 3. bölümünün ekrana gelip gelmeyeceği merak konusuydu. Ancak İdare Mahkemesi'ne yapılan yürütmeyi durdurma başvurusu reddedildi. Bu sebeple FOX TV, dizinin yayın saatine denk gelecek şekilde RTÜK'ün gönderdiği belgeseli yayınladı.


Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu akşam yayın yok. İdare Mahkemesi ve Bölge İdare Mahkemesi, RTÜK’ün verdiği yayın durdurma kararını onayladı. Kızıl Goncalar’ın yayınını yapamıyoruz" ifadelerini kullandı.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page